Нам знадобиться:

Сир — 500 грамів

Борошно — 3/4 склянки

Яйця — 1 штука

Цукор — 2 ст. л.

Олія для смаження — 100 грамів

Ванільний цукор — 1-2 щіпок

 

Приготування: Порада від «Я СТУДЕНТ»: гарненько розтираємо сир, адже від цього сирники вийдуть ніжнішими. Додаємо до сиру борошно, яйце, цукор. За бажанням, можна додати щіпку ванільного цукру. Швиденько все перемішуємо. Отримана маса не має бути дуже густою, але й не повинна сильно липнути до рук. Регулюємо щільність маси, додаючи або зменшуючи кількість борошна. Для того, щоб сирники вийшли однакового розміру, формуємо з отриманого сирного тіста ковбаску і розрізаємо її на рівні частини. Надаємо шматочкам тіста бажану форму. На розігрітій з маслом пательні викладаємо сирники і смажимо. Обсмажуємо їх на середньому вогні до утворення приємної золотистої скоринки з обох сторін.




Далі...


Далі...


Далі...