Інгредієнти:

Макарони (пенне) – 300 грам

Печериці – 300 грам

Томатна паста – 4 ст. ложки

Твердий тертий сир – 100 грам

Рослинна олія – 3 ст. ложки

Суміш прованських трав – 0,5 ч. ложки

Сіль – за смаком

Порада від італійських кухарів: Вони рекомендують готувати пасту Пенне до стану «аль денте» – макарони повинні бути злегка недовареними. 

Приготування:

Step 1: Гриби вимити, обсушити і нарізати скибочками. Розігріти рослинне масло на сковороді, викласти гриби і смажити 5 хвилин.

Step 2: До грибів додати томатну пасту і суміш прованських трав. Все посолити, перемішати і тушкувати десь 3-4 хвилини.

Step 3: Макарони відварити в підсоленій воді до готовності.

Step 4: На тарілку викласти макарони, зробити невелике заглиблення і покласти в нього шампіньйони. Посипати сиром. 

Смачного!




Далі...


Далі...


Далі...